Beschrijving

DEZE WONING WORDT ALLEEN VERKOCHT IN COMBINATIE MET DE NAAST GELEGEN WONING; HERENSINGEL 109

De woning bevindt zich momenteel in verhuurde staat. Deze is niet alleen een uitstekend object voor investeerders, maar ook geschikt voor particuliere bewoning.
De woning kan eventueel op termijn ook leeg opgeleverd worden.
De woningen zijn zeer geschikt om wonen en werken te combineren en/of één of beide woningen te verhuren. Ook zijn de woningen eenvoudig samen te voegen tot 1 woning. Alle benodigde vergunningen voor woningverhuur zijn door de gemeente afgegeven en beide woningen voldoen aan alle brandveiligheidseisen gesteld door de brandweer en gemeente.

30-er jaren bovenwoning van 70 m2 met 3 slaapkamers. Gelegen in een rustige straat op twee minuten afstand van het centrum van Weesp, scholen, supermarkten en dichtbij het NS station.  

Indeling: entree, gang met trap.

Op de eerste verdieping bevindt zich de overloop, woonkamer, keuken en de badkamer met toilet.

Op de tweede verdieping bevinden zich de drie in grootte variërende slaapkamers.

Bijzonderheden:
De cv installatie is vervangen door een Hydromx ketel wat een besparing van 35% op de energiekosten heeft opgeleverd, bijdraagt aan de reductie van koolstofdioxide en het beschermt de systemen en leidingen tegen oxidatie en kalkafzetting.

-	Ideaal gelegen in het gezellige centrum
-	Slechts 2 minuten lopen vanaf het station
-	Mogelijkheid tot verhuur

Huuropbrengsten op aanvraag.

INTERESSE IN DIT HUIS? MAAK DAN SNEL EEN AFSPRAAK! 

Bij ons staat persoonlijke aandacht voorop en wij plannen graag een bezichtiging van deze woning voor u in. Tijdens de bezichtiging kunt u alle vragen stellen over de woning en de mogelijkheden. We hopen u binnenkort te mogen verwelkomen en wie weet wordt u de eigenaar van dit unieke object. 

Ons advies; Schakel uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belangen en bespaart u tijd en geld en kan eventuele onduidelijkheden voor u wegnemen dan wel voorkomen. 

De verstrekte informatie is met zorgvuldigheid opgesteld. Aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Kenmerken