Beschrijving

Sterk! Makelaars biedt de volgende woning met trots aan:
Midden in het historische en knusse centrum van Weesp met winkels en horecagelegenheden vind je deze ROMANTISCHE  STADSWONING welke in 2007 VOLLEDIG NIEUW is gerealiseerd. Deze woning bevindt zich op loopafstand van alle voorzieningen en in mum van tijd ben je op het NS station, vanwaar er goede verbindingen zijn naar onder andere Amsterdam, Schiphol (22 minuten), Almere, Hilversum en Utrecht.

Deze geliefde stadswoning ligt in een zeer rustig, authentiek straatje en is onder andere voorzien van een kleine maar toch gezellige zonnige buitenruimte (7 m²). 
Tevens is er een RUIM BEMETEN BERGING aanwezig.

Deze sfeervolle stadswoning bevindt zich in een prima staat van onderhoud en heeft een woonoppervlak van 116 m² EXCLUSIEF 5 m² overige inpandige ruimte èn is gelegen op een perceel eigen grond van 68 m² .

In de directe nabijheid bevinden zich onder andere de prachtige rivier "De Vecht", gezellige horeca met terrasjes, scholen, sportaccommodaties, diverse kinderopvang en uitvalswegen (binnen enkele minuten rijden) richting onder andere Amsterdam, AMC, luchthaven Schiphol, Hilversum en Utrecht.


INDELING:

Begane grond: entree, ruime hal voorzien van de meterkast en MODERN toilet voorzien van fontein, ruim bemeten woonkamer voorzien van dubbele openslaande deuren naar patio/terras (voorzien van een elektrisch zonnescherm), open keuken (schiereiland) welke is voorzien van alle benodigde apparatuur (Falcon gasfornuis met maar liefst drie ovens en een Amerikaanse koelkast) , trap naar eerste verdieping en een vaste kast.

Eerste verdieping: overloop met entree naar de technische ruimte welke is voorzien van de c.v. apparatuur alsmede de aansluiting voor de wasmachine en droger, ruime bemeten MASTERBEDROOM aan de voorzijde voorzien van ruime walk-in closet, tweede slaapkamer (of werkkamer) aan de achterzijde en een ruim bemeten (pas gerenoveerde) badkamer voorzien van ligbad/douche, tweede toilet en wastafel.

Tweede verdieping: deze is verdeeld in 2 ruimtes. Aan de voorkant vindt je een open ruimte (deze wordt op dit moment gebruikt als slaapruimte).
Aan de achterkant bevindt zich de tweede ruimte welke op dit moment gebruikt wordt als slaapkamer, maar van origine een overdekt dakterras is (een loggia).
Deze ruimte is makkelijk weer terug te brengen naar dakterras (circa 11m2) en heeft de hele dag zon. Deze ruimte is voorzien van een airco.

OVERIGE:
De keuken, toilet begane grond en badkamer zijn voorzien van een mechanisch ventilatie systeem. Zolder, Master bedroom en woonkamer zijn voorzien van airco (warm/koud) wat een besparing in energie oplevert.
Schuur is bereikbaar via de Dirk Marcussteeg.


AFWERKINGSNIVEAU EN INSTALLATIES:

Dit object bevindt zich in een uitstekende staat van onderhoud en is uitgevoerd in een lichte en frisse kleurstelling. Vloeren zijn voorzien van een betonlook pvc vloer met vloerverwarming op de begane grond en hout op de verdieping. Muren en plafonds zijn geheel voorzien van glad stucwerk. De meterkast is voorzien van meer dan voldoende groepen met aardlekbeveiliging en tevens bevindt zich hier de gas-, water- en elektriciteitsmeter.


GEBRUIKSOPPERVLAKTEN:

•Wonen: 116 m²;

•Overige inpandige ruimte: 5 m²;

•Gebouwgebonden buitenruimte: 7 m²;


Dit object is met de grootste zorgvuldigheid ingemeten, volgens de Meetinstructie Gebruiksoppervlakte Woningen (NEN 2580). Alle verstrekte gegevens zijn met zorg samengesteld en ons inziens uit betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

KORTOM:

Wilt u ook sfeervol midden in het gezellige en historische stadscentrum van Weesp wonen nabij alle voorzieningen, uitvalswegen en het NS-station? 
Wij laten u deze ROMANTISCHE STADSWONING heel graag zien!

Kenmerken