Aankoopmakelaar Diemen

Een woning vinden is mogelijk op Funda of bijvoorbeeld Facebook, maar liever wil je dit weten voordat deze woning online komt.
Ten tijde van een overspannen markt is het interessant om al in een vroeg stadium te weten welke woningen er in de verkoop komen in Diemen. Dit komt natuurlijk vaak ter ore via het eigen netwerk zoals de sportclub, vrienden, kennissen, het schoolplein etc.

Inschrijven als woningzoekende

Als je een woning zoekt in en bepaalde soort, prijsklasse, wijk of plaats, dan is het fijn als je staat ingeschreven bij zoveel mogelijk lokale makelaars. Dat kost normaliter niets.

Ons advies is dan ook je te allen tijde bij ons in te schrijven. Het kost je minder dan één minuut van je tijd! Wij bellen je dan op een voor jou geschikt tijdstip om kort een en ander telefonisch door te spreken. Aankoopmakelaar Diemen gaat ervoor!

Woning kopen in Diemen of omgeving

Een woning kopen in Diemen die (geheel) aan jouw criteria voldoet is in een overspannen markt dus best een uitdaging. Veel kopers incasseren dus best wel wat teleurstellingen om verschillende redenen. Aankoopmakelaar Diemen zou je een helpende hand kunnen bieden. Door deze in te schakelen bespaar je jezelf een hoop tijd en energie aan onderzoek en zinloze bezichtigingen. Vergroot daarom je kansen onder het mom van niet geschoten is altijd mis. Wij werken op No Cure No Pay basis.

Aankoopmakelaar Diemen

Wij houden het hoofd koel wanneer wij voor jou de ideale woning hebben gevonden. Wij bekijken de (onroerende) zaak rationeel. Als jij zelf de woning hebt gevonden dan kan je natuurlijk ook zelf aan de slag gaan met de verkoopmakelaar. Besef je echter wel dat een verkoopmakelaar graag zaken doet met een aankoopmakelaar en dat de verkoopmakelaar jouw belangen niet zal behartigen. Die is er alleen voor de verkoper met als doel het realiseren van een zo hoog mogelijke verkoopprijs van de woning.

Aankoopmakelaar Diemen kan jou helpen met het gehele aankooptraject voor een zeer concurrerend courtage. Dat komt door onze buitengewoon lage overhead (vaste) kosten. Wil je liever dat wij slechts een gedeelte van het aankooptraject voor onze rekening nemen? Dan kan dat ook. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wij zijn er echter van overtuigd dat je er het beste voor kunt kiezen om je volledig te laten ontzorgen en de gehele aankoopbegeleiding aan de aankoopmakelaar zou moeten overlaten.
Het is namelijk ons dagelijks werk! Wij houden te allen tijde het hoofd koel en verdienen onszelf altijd voor jou terug door scherp te onderhandelen.

Aankoopmakelaar Diemen gaat ervoor!