Weespersluis

Vroeger speelden we hier. Nu vekopen we er huizen en kopen we ze aan voor onze cliënten!

Wat de reden ook is voor de verkoop van je huis in Weespersluis, STERK! Makelaars Weespersluis is dé makelaar met passie. Geen afwachtende houding totdat zich potentiële kopers aandienen, maar altijd pro actief bezig met het "vermarkten" van jouw huis. Sales komt namelijk altijd na marketing !
Onze inspanningen stoppen dus niet wanneer jouw huis eenmaal op Funda is aangemeld!
Ook hebben wij het persoonlijke contact met jou als opdrachtgever hoog in het vaandel staan en geven jou altijd feedback na een bezichtiging. Zo ben je er altijd van op de hoogte hoe de bezichtiging is gegaan en kunnen we het contactmoment met elkaar weer mooi gebruiken om even bij te kletsen en samen onderzoeken of alles nog naar steeds tevredenheid verloopt of dat we misschien ergens moeten gaan “bijsturen”.

Of het nu gaat om een appartement, eengezinswoning, bungalow of vrijstaande villa, wij gaan er heel hard voor en ontzorgen jou volledig! Beloofd is beloofd! Wij begeleiden jou volledig in het verkoopproces en benutten onze jarenlange ervaring om jouw huis zo goed mogelijk te presenteren en met de juiste verkoopstrategie in de markt te zetten.

Daarvoor hebben we input nodig van jouw kant.
Dus als jij de koffie klaar zet, dan maken wij graag de tijd vrij om kennis te maken en samen de mogelijkheden te bekijken hoe we de verkoop het beste kunnen gaan opstarten !

Wat komt er nou eigenlijk allemaal precies bij kijken, bij de verkoop van mijn huis in Weespersluis?

Laten we voorop stellen dat het verkopen van jouw huis in Weesp best een aardige klus is. Er moet best een behoorlijk aantal stappen in het gehele proces van A tot en met Z worden doorlopen om jouw huis uiteindelijk te verkopen. En dat is pas definitief als na overdracht bij de notaris de centjes op je rekening zijn bijgeschreven! Dat voorop gesteld.

Maar denk om mee te beginnen aan zaken zoals het vaststellen van de waarde van jouw woning, professionele foto’s en plattegronden maken, aanmelden bij Funda, facebook en instagram, bezichtigingen inplannen en uitvoeren, onderhandelen, het opstellen van een voorlopige koopovereenkomst etc. Dus best een heel traject uiteindelijk waarbij professionele begeleiding absoluut gewenst is.

Voor welke prijs huis verkopen?

Kan ik de vraagprijs van mijn woning zelf bepalen? Ja, want jij bent uiteindelijk de eindbeslisser, of opdrachtgever (hoe je het noemen wilt). Jij bent de eigenaar van jouw huis en je mag vragen wat je wilt. Let er wel op dat je bij een te hoge vraagprijs geen mogelijke kopers kan verwachten voor een bezichtiging. Een zorgvuldige waardebepaling van je woning is dus belangrijk bij het vaststellen van de juiste vraagprijs en verkoopstrategie. Neem dus het advies van de makelaar ter harte.

Je huis zelf verkopen in Weespersluis

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om je huis zelf te verkopen zonder makelaar. Daar zitten echter wel enkele flinke nadelen aan! Je huis komt dan bijvoorbeeld niet op Funda, dus niet bij het grote publiek onder de aandacht. Een tweede belangrijk argument is dat door het inschakelen van een makelaar fouten worden voorkomen. Die liggen normaliter namelijk grotendeels bij de verkoper wanneer deze zich voordoen!

Wil jij toch zelf de verkoop (grotendeels) doen of een een specifiek deel daarvan? Laat het ons dan weten. Wij werken als nieuwerwetse makelaar zeker met die mogelijkheid.

De goedkoopste full service Funda makelaar in Weespersluis

Daar wij heel sterk letten op onze kosten, deze geminimaliseerd hebben, kunnen we tegen een lager tarief onze diensten aanbieden dan de gemiddelde makelaar. We bieden dezelfde dienst aan, zijn aangesloten bij de VBO branche-organisatie en hebben toegang tot Funda, Onze extra online marketinginspanningen krijg je erbij cadeau!
Wij houden in het digitale tijdperk geen duur pand aan en rijden niet in dure auto's (liever met de fiets of scooter), en dat vertaalt zich door naar voordeel voor jou als consument.
We leveren professionele fotografie en meten jouw huis volledig in volgens de NEN 2580 norm, en zullen altijd net dat stapje extra zetten voor onze klanten.
Makelaar Weesp is gediplomeerd makelaar en heeft jarenlange Marketing en Sales ervaring in zowel onroerend goed als in (online) marketing & media.

Het tarief van STERK! Makelaars Weespersluis

Ons courtage is afhankelijk van meerdere factoren. Zo zullen we sterk letten op de marktwaarde van de woning, de te verwachten verkooptijd, locatie en eventueel verkoopbelemmerende zaken. Als je wilt weten wat wij rekenen voor de verkoop van jouw huis in Weesp, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend verkoop adviesgesprek.

Samen STERK!

Ja, ik ben geïnteresseerd in een gratis waardebepaling. Klik hier